Om oss

Om Oss – Rogaland Søppeltaxi AS

Velkommen til Rogaland Søppeltaxi AS – Din Partner for Enkel og Effektiv Avfallshåndtering!

Vi er et dynamisk og kundesentrert søppeltaxiselskap grunnlagt av to dedikerte menn fra Tananger og Kongsvinger. Med en visjon om å forenkle avfallshåndtering, har vi skapt et selskap som er bygget på grunnprinsippene om effektivitet, pålitelighet og kundetilfredshet.

Hos Rogaland Søppeltaxi AS handler det om mer enn bare å kvitte seg med avfall. Vi tilbyr en omfattende tjeneste som dekker alle dine behov – fra bortkjøring av søppel til generell transport og hjelp med flytting. Vårt mål er å gjøre livet enklere for våre kunder, og vi tar oss av alt det tunge løftet for deg.

Våre Tjenester:

  • Avfallshåndtering: Vi tar hånd om alt fra husholdningsavfall til større gjenstander, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg.
  • Bortkjøring: Trenger du å bli kvitt noe raskt og effektivt? Vi er her for å hjelpe.
  • Transport og Flytting: Vi tilbyr pålitelige og sikre transporttjenester, enten det er for flytting eller andre transportbehov.

Vårt Løfte:

  • Ingen Oppdrag er For Små: Vi verdsetter alle våre kunder, uansett oppdragets størrelse. Hvert oppdrag behandles med høyeste grad av profesjonalitet.
  • Kundetilfredshet: Vår suksess måles i din tilfredshet. Vi streber etter å overgå dine forventninger hver gang.

Bli kjent med Oss: Bak Rogaland Søppeltaxi AS står to menn med en lidenskap for service og effektivitet. Med røtter i Tananger og Kongsvinger, bringer vi en unik blanding av lokal kunnskap og bred erfaring til hver oppgave. Vi er ikke bare gründere; vi er problemløsere som er ivrige etter å hjelpe deg med dine behov.

Ta Kontakt: Er du klar for en problemfri avfallshåndtering? Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg!

org. nr 932299658